25
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Burhaniye tarzanı ilgi çekiyor

BURHANİYE TARZANI İLGİ ÇEKİYOR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tarzan lakaplı Emin Çivi, ilginç kıyafeti, uzun saçları ve fötr şapkası ile ilgi çekiyor. Yaz kış kısa kollu gömlekle gezen ve iki koluna ikişer saat takan Çivi, tişörtünün arkasına ‘Körfez Tarzanı’ yazdırırken, sokaklarda gençlere imza dağıtmaya başladı.

İlçeye bağlı Börezli köyünde yaşayan 63 yaşındaki Tarzan Emin, ilçeye gelen yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekiyor. Çok sayıda vatandaş fotoğrafını çekerken bazı gençler de kendisinden imza istiyor. Gençliğinden beri hep böyle giyindiğini belirten Emin Çivi, “Ben yaz kış kısa kollu gömlekle gezerim. Her zaman yürümeyi tercih ederim. Mecbur kalmadıkça otobüse veya başka araçlara binmem. İnsanların benden imza istemesi hoşuma gidiyor. Filmlerde oynamak istiyorum. İlçe kaymakamı ve belediye başkanı da bana yarımcı oluyorlar. Onlara teşekkür ediyorum” dedi.

Tarzan Emin’in ilçede herkes tarafından sevildiğini belirten gazeteci Mustafa Yüksel de, “O hep kendi küçük dünyasında kimseye zararı olmadan yaşayıp gidiyor. Onu ilk görenler mutlaka fotoğraf çekmek istiyor. Renkli giyimi, uzun saçı ve fötr şapkasıyla hep ilgi çekiyor. İlçenin simgesi haline geldi” dedi.

BURHANİYE TARZANI İLGİ ÇEKİYOR
BURHANİYE TARZANI İLGİ ÇEKİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 13:27:03
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 13:46:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?