22
Mayıs
2024
Çarşamba
BURHANİYE - BALIKESİR

Burhaniye'de seramik sergisi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde seramik öğretmeni Nami Dadalı ile ev hanımı eşi Dilara Dadalı'nın açtığı "Toprağın Ateşle Dansı" konulu seramik sergisi ilgi gördü.

Burhaniye Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu'nda görevli Seramik Öğretmeni Nami Dadalı ile ev hanımı eşi Dilara Dadalı'nın açtıkları "Toprağın Ateşle Dansı" konulu seramik sergisi ilgi gördü. Serginin açılışını Belediye Başkanı Fikret Akova yaptı. Nami-Dilara Dadalı çiftinin atölyelerinde hazırladıkları yaklaşık 100 eserin yer aldığı sergi ay sonuna kadar açık kalacak. Ressam Işık Erkal'ın sanat danışmanlığını yaptığı sergide seramik masklar, zeytin, balık, baykuş ve artistik formların yer aldığını belirten Nami Dadalı, "Tüm eserleri eşim Dilara ile birlikte üretiyoruz. Bu güne kadar 5 karma sergiye katıldık. Sergimizin ilgi görmesi bizi sevindirdi" dedi.

Sanata ve sanatçıya önem verdiklerini belirten başkan Fikret Akova da, karı koca sanatçıları kutladı. Akova, Yağcı Zeytinyağı Fabrikası Kültür Merkezi'nde herkesin sergi açabileceğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2007 Perşembe 14:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?