22
Mayıs
2024
Çarşamba
BURHANİYE - BALIKESİR

Burhaniye'de yollara kış bakımı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde yol yapımına ağırlık veren belediye, kış aylarında bozulan yolların da onarımına başladı. 

Her yıl 45-50 kilometre dolayında asfalt yol yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Fikret Akova, kış aylarının gelmesiyle birlikte parke taş döşeme çalışmalarına hız verdiklerini söyledi. Kış aylarının gelmesiyle birlikte asfalt yollarda bozulmalar meydana geldiğini belirten Başkan Akova, "Bozulan asfaltların tamiri için ekip oluşturduk. İsmail Aktaş başkanlığındaki 5 kişilik tamir ekibi çalışmalarına başladı. Su ve kanalizasyon tamirleri sırasında bozulan ve yağan yağmurlar sırasında delinen asfaltlar tamir ediliyor. Hürriyet Caddesi'nde başlattığımız tamir çalışmalarını diğer cadde ve sokaklarda devam ettireceğiz. Atatürk Caddesi'nde başlattığımız parke taş döşeme ve şebeke çalışmaları tamamlandı. Cumhuriyet Caddesi'nde başlattığımız parke taşı döşeme çalışmaları da devam ediyor. Sürücülerin ve yayaların rahat etmelerini istiyoruz. Bu nedenle de çalışmalarımız aralıksız devam edecek." dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2007 Pazartesi 18:37:41
Güncelleme :23 Ocak 2007 Salı 13:54:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Haluk Kararlar IP: 88.242.96.xxx Tarih : 24.01.2007 21:25:21
Belediyemizin yaptığı çalışmalardan oldukça memnunuz.Ancak TAYLI CADDESİ üzerindeki eski taşların söküldükten sonra niye yenileri değilde sökülen taşlar tekrar döşendi anlıyamadım.Birde SAİP HOCA BULVARI'ındaki asfalt ve ören yolu asfaltı çok kötü durumda.Yetkililerin oralarada bir bakmasını rica ediyorum.Teşekkürler