19
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Burhaniye'nin ilk 'yeşil yaprak'lı sınıfı

TEMA ÜYESİ SINIFA YEŞİL YAPRAK

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tema üyesi olan Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu 4/A sınıfının kapısına yeşil yaprak asıldı. Sınıftaki 37 öğrenciye birer rozet takan Tema gönüllü temsilcisi Şevket Metin, Yeşil yaprağı sınıf kapısına asarken öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Okullarda ağaçlandırma ve erozyon konularında dersler veren Tema Gönüllü temsilcisi 82 yaşandaki Şevket Metin, Tema üyesi olan 4/A sınıfının kapısına da yeşil yaprak astı. Okullarda Tema Yeşil Yaprak Projesini de anlattığını belirten Şevket Metin, “İlçemizde ilk defa Faruk Kızıklı İlköğretim Okulu 4/A sınıfı elbirliği ile tema üyesi olarak yeşil yaprağı hak etti. Bunu sağlayan öğretmen Nurgül Karakullukçu’yu kutluyorum. Bahar aylarında okullarda her öğrencimizin üç adet palamut fidanı yetiştirmesini sağlayacağız. Bunun için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Çocuklarımızda çevre bilincinin gelişmesini istiyoruz” dedi.

Öğrencilerin 5 TL olan üyelik ücretlerini harçlıklarından biriktirdiklerini belirten sınıf öğretmeni Nurgül Karakullukçu” Sınıfımızın tamamı Tema üyesi oldu. Rozetleri alan öğrencilerimiz mutlu oldu. İlçede ilk yeşil yaprak sahibi sınıf olduk” dedi.

Öğretmen Nurgül Karakullukçu ve öğrencileri kutladığını belirten okul müdürü Mustafa Yıldız” Okulumuzda 630 öğrenci eğitim görmektedir. Yeşil yaprak sahibi alan sınıfımızda büyük bir heyecan var. Bunun diğer sınıflara da örnek olması diliyorum. Öğretmen Nurgül Karakullukcu ve öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

TEMA ÜYESİ SINIFA YEŞİL YAPRAK
TEMA ÜYESİ SINIFA YEŞİL YAPRAK
TEMA ÜYESİ SINIFA YEŞİL YAPRAK
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2010 Pazartesi 14:47:01
Güncelleme :25 Ocak 2010 Pazartesi 19:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?