16
Mayıs
2024
Perşembe
BURHANİYE - BALIKESİR

Çöp kamyonları çiçek açtı

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde yeşillendirme seferberliği başlatan belediye satın aldığı çöp kamyonlarını çiçek fotoğrafları ile süslemeye başladı. 

Yeni hazırlanan çöp kamyonunun hizmete girdiğini belirten Belediye Temizlik İşleri Müdürü Nadir Karayaz, temiz bir ilçe için vatandaşlardan yardım beklediklerini söyledi. İlçede yeşil seferberliği başlatan belediye çöp kamyonları ile çöp konteynerlerini de çiçek fotoğrafları ile donatmaya başladı. Yeni hazırlanan çöp kamyonu ile birlikte temizlik işlerindeki araç sayısının dokuza çıktığını belirten Karayaz, ilçe temizliği için vatandaşların katkısını beklediklerini söyledi. 

İlçedeki tüm çöp konteynerlerinin yenilendiğini belirten Karayaz, "Yeni yaptırılan kamyonla birlikte çöp kamyonu sayımız altıya yükseldi. Temizlik hizmetlerinde üç de traktörümüz var. İlçenin temizliği için 42 görevlimizle birlikte haftanın 7 günü hizmet veriyoruz. Çöp kamyonları ile konteynerleri de çiçek fotoğrafları ile süsledik. Şehrimizin temizliği için vatandaşlarımızın da katkısını bekliyoruz. Çöp konteynerlerinin yanına birer de kül kovası koyduk. Vatandaşların kızgın soba küllerini bu kovalara koymalarını istiyoruz. Aksi halde kızgın küller konteynerlerin yanmasına neden oluyor. Vatandaşlarımızın buna dikkat etmelerini bekliyoruz" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2007 Salı 17:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?