16
Mayıs
2024
Perşembe
BURHANİYE - BALIKESİR

DSP ilçe kongreleri

Balıkesir'in Burhaniye, Havran ve Gömeç ilçelerinde yapılan Demokratik Sol Parti (DSP) ilçe kongrelerinde teker listeyle seçimlere gidildi.
 
Burhaniye'de emekli öğretmen Turhan Özdemir, üçüncü kez ilçe başkanlığına seçildi. Havran'da Yunus Emre Ergamalıoğlu, Gömeç'te de Mehmet Pehlivan güven tazeledi. Burhaniye DSP İlçe Kongresi, belediye düğün salonunda yapıldı. Kongrede 142 delegeden 48'i oy kullanırken, emekli öğretmen Turhan Özdemir üçüncü kez ilçe başkanlığına seçildi. Divan başkanlığını Mehmet Gümüş, Alpaslan Peker, Selahattin Ersoy ve İbrahim Can yaparken; Turhan Özdemir'in listesi tüm oyları aldı. 142 delegeden 48'i oy kullanırken, 1 oy geçersiz sayıldı. 47 oyla üçüncü kez ilçe başkanı olan Turhan Özdemir, yaptığı konuşmada partililere teşekkür etti. Partilerini ileri götürmek için çalışacaklarını belirten Özdemir, "Rahmetli Ecevit'in emaneti olan DSP'ye sahip çıkacağız. Emaneti gözümüz gibi koruyacağız" dedi.
 
DSP Burhaniye ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: 

"Remziye Akyol, M. Zafer Adıyoklar, Selahattin Ersoy, Mehmet Akyol, Elveda Ermiş, Uğur Tarhal, Ali Bayraktar, Turan Uguz, Yazgülü Varol, Şenal Kılcı, Hasan Barut, Halil Üstün, Erhan Haznedaroğlu, Hakkı Yılmaz ve Erol Ertoyun." 

Seçimin ardından, yönetim kurulu topluca fotoğraf çektirdi. Tüm partililere etli pilav ve ayran ikram edildi.
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2007 Pazar 18:19:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?