24
Mayıs
2024
Cuma
BURHANİYE - BALIKESİR

Elektrik faturalarında yeni dönem

ELEKTRİK FATURALARI ARTIK BELEDİYEDEN TAHSİL EDİLMEYECEK

Balıkesir’in Burhaniye Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada göre daha önce Burhaniye Belediyesi’nde bulunan TEDAŞ veznesi özelleştirme nedeni ile kapatıldı.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş ye geçen elektrik dağıtımı artık ilçede açılacak olan özel ofisler yada bankalar aracılığı ile tahsil edilecek.

Belediye Başkanı Fikret Akova, “10.02.2010 tarihinde Burhaniye Belediye Başkanlığına Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş İl Müdürü M. Kemal Akın imzalı olarak gelen yazıda, 'Kurumumuzun fatura tahsilatını 3. şahısların açacakları tahsilat ofisleri ile tahsilatına imkan veren ihaleyi yapacak olması nedeni ile Belediyeniz tarafından yapılan fatura tahsilatına 31 Mart 2010 itibari ile son verilecektir' denilmektedir. Bu duruma göre ilgili firma tarafından 31 Mart tarihi itibari ile yetkimiz elimizden alınmış ve bilgisayarlarımızdaki kodlar ve şifreler iptal edilmiştir. Vatandaşlarımız bize neden tahsilatı bıraktığımızı soruyorlar. Biz Burhaniye Belediyesi olarak hizmetten hiçbir zaman kaçmadık. Her zaman halkımıza hizmet etmek için yarıştık” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2010 Çarşamba 16:11:01
Güncelleme :7 Nisan 2010 Çarşamba 23:01:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?