25
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine Ayvalık’tan atanan Emniyet Müdürü Rafet Kantar’ı, Belediye Başkanı Fikret Akova makamında ziyaret etti.

Beraberinde meclis üyesi Çetin Sözer olduğu halde Emniyet Müdürü Rafet Kantar’a hoş geldin ziyaretinde bulunan Başkan Akova, Kantar’a ilçenin ayrıntılı olarak hazırlanan haritasını hediye etti. Başkan Akova ve Kantar ilçedeki çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinden Edremit’e müdür olarak atanan Yavuz Sağdıç, görevine başlarken güven verdi.
Daha huzurlu bir Edremit için çalışacağını belirten Sağdıç, henüz ilçeyi tanımaya çalıştığını belirterek “Hizmet bayrağını daha önce görev yapan arkadaşlardan çok daha ileriye götürmek istiyorum. Şu an ziyaretlerden fırsat buldukça, ilçeyi tanımaya çalışıyorum. Burada arkadaşlarımızla tanıştık. Bir takım talimatlarımız oldu ve zaman içerisinde daha da olacak. Basına ise her türlü konuda gereken kolaylık sağlanacak" dedi.
Vatandaşın her türlü konuda çekinmeden ‘Alo Polis İmdat 155‘i arayabileceğini belirten Sağdıç, İHA Körfez Temsilcisi Bekir Terzioğlu ve yerel Olay gazetesi editörü Uğur Tarıman’ın ziyaretinden duyduğu mutluluğu da dile getirdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2009 Perşembe 16:14:44
Güncelleme :23 Temmuz 2009 Perşembe 16:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?