19
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Festival hazırlıkları tamamlandı

Balıkesir’in Burhaniye Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Uluslararası Zeytin ve Zeytinyağı Festivali için hazırlıklar tamamlandı.

Ağustos ayında gerçekleştirilen Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’nden sonra ilk defa Zeytin ve Zeytinyağı Festivali de tertiplemeye karar verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Fikret Akova, festival için 3 bin afiş ile 4 bin program ilanı bastırıldığını, bunların yurt geneline dağıtılacağını bildirdi. Akova, "Festivalin en iyi şekilde gerçekleştirmesi için seferberlik başlattık. Gelen konuklarımızın ağırlanması için tüm hazırlıklar tamamlandı. Festivaller ilçe tanıtımına ve ekonomisine katkıda bulunuyor" dedi.

17-19 Aralık 2004 tarihinde gerçekleştirilecek festivalde, "zeytin ve zeytinyağının yararları" konulu resim ve kompozisyon yarışmaları, resim ve fotoğraf sergileri, konuk sanatçılarla sohbetler, futbol turnuvası ve Türk Macar Oda Müziği Topluluğu’nun konseri yer alacak. Festivalde deve güreşleri de yapılacak. 3 gün sürecek festivalde zeytin üreticiler ürünlerini tanıtma imkanı da bulacak.

burhaniye
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 15:19:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?