18
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Festivalde İsmail Özkan rüzgarı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 6. Uluslar arası Zeytin ve Zeytinyağı Festivali etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan Balıkesirli sanatçı İsmail Özkan konseri büyük ilgi gördü.

Atatürk Spor Salonu’ndaki konseri Belediye Başkanı Fikret Akova ile Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu’nun da içinde bulunduğu yaklaşık bin kişi izledi.

İsmail Özkan ‘Hayal Gözlüm’ adlı konseri ile izleyenleri büyüledi. Atatürk Spor salonunun dolduran Burhaniyelileri coşturan Özkan, hemşerilerine konser vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Şarkılarının bir bölümünü izleyicilerin arasında söyleyen İsmail Özkan, ilçe halkının gönlünde taht kurdu. Romanların Tarkan’ı olarak bilinen Teomanga şarkıları ile mest etti. Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi’nin ilçe halkından oluşan roman dans grubu gösterileri de büyük ilgi gördü.

Belediye tarafından düzenlenen 6 . Uluslar arası Zeytin ve Zeytinyağı Festivali kapsamında Körfez bölgesinin nabzı Burhaniye'de attı. Zeytin masaya yatırıldı. Durgun ekonomi canlandı. Festival kapsamında panellerle bilgilenen halk, yarışma, sanatsal etkinlikler açılan sergiler ve konserle dolu dolu bir hafta sonu yaşadı. Vatandaşlar, festivali düzenleyen belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

 

iha
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2010 Pazar 15:11:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?