26
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Hac kafilesi uğurlandı

BURHANİYE'DE HAC KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın organizasyonu ile giden hacı adayları Burhaniye Belediyesi önünden kutsal topraklara uğurlandı.

Yatsı namazı sonrası 35 hacı adayı emekli Kocacami imamı Sadettin Kılıç, tarafından okunan dualarla kutsal topraklara yolcu edildiler.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Burhaniye Belediyesi hacı adaylarının yolluklarını unutmadı. İçinde ilçenin tanıtımını içeren cd, broşür gibi yayınların, yolluk gıda malzemelerinin ve Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova nın “Değerli Hemşerim; Kutsal topraklara olan yolculuğunuzun hayırlı olması ve hac ibadetinizin kabul olması dileklerimle, sağlıklı ve uzun ömürler dilerim.” mesajını da içeren birde mektubu yer aldı. Hacı adyalarıan yolluk paketleri Başkan Fikret Akova’nın Ankara’da olmasından dolayı Belediye Başkan vekili Hasan Metin tarafından hacı adaylarına takdim edildi. Burhaniye den kutsal topraklara yola çıkan 35 kişilik hacı adayı kafilesi Burhaniye Belediyesi adına Belediye Başkan vekili Hasan Metin, Belediye Meclis üyesi Tarık Erdil ve Belediye Meclis üyesi Çetin Sözer tarafından kutsal topraklara uğurlandılar.

BURHANİYE'DE HAC KAFİLESİ DUALARLA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 14:35:05
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 15:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?