28
Mayıs
2024
Salı
BURHANİYE - BALIKESİR

Kedi yavrusuna protez bacak takılacak

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'nde bir otomobilin ezdiği kedi yavrusunun iki bacağı ameliyatla kesildi. Kediye protez bacak takılacağı bildirildi.
Yavru kedinin Hanlar piknik yeri yakınlarında bir otomobil tarafından ezildiğini belirten Veteriner Murat Turhan, hayvanın iki bacağının kangren olduğunu söyledi. Kedi yavrusunun 6 aylık olduğunu belirten Turhan, "Kedi yavrusu 2 gün önce kliniğimize getirildi. Bir hafta önce kaza geçirmiş. Hayvanın iki bacağı kangren olmuş. Ön sol bacağını dizinden kesmek zorunda kaldık. Arka sağ bacağı da kötü. O bacağı da kesmek zorunda kalacağız. Şu anda ön bacağını kestik ve yaralarına pansuman yapmaya başladık. Kazadan hemen sonra getirilseydi, bacakları kurtarabilirdik. Yaraları iyileştikten sonra da protez bacak takacağız. Kedi yavrusu bu protez bacaklarla hayatını devam ettirecek. Keşke kazadan sonra hemen getirilseydi. Bacakları kurtarabilirdik. Bunu tedavi edeceğiz. Bir hafta sonra da sahibi gelip alacak" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 17:40:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice nur günol IP: 78.165.177.xxx Tarih : 3.02.2008 19:15:47

keşke kazadan hemen sonra getirilseydi.Buna cok üzüldük, artık kücük kedicik protez ayakla yasamına devam edecek. Küçük kediye gerçekten yazık olmuş; ama üzülmeyin, çünkü kedi hayatta imiş, hayatta olmasa idi sahibi bu olaya çok üzülecekti, siz yatın kalkın ALLAHA dua edin.biz bu olayda üzülmeyen olamaz ki bu olaya bizde cok üzüldügümüzü bildiririz. HOŞÇAKALIN