26
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Köyde öğretmenevi açıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, turizme kazandırılan Taylıeli köyündeki Öğretmenevi törenle hizmete açıldı.

Köyde kullanılmayan eski okulun restore edilmesiyle kazanılan öğretmenevinin açılışı Kaymakam Ali Uslanmaz yaparken, tesislerin turistlere de hizmet vereceği bildirildi.
Aytül Kıymaz ve Serap Demir’in işletmeciliğini yaptığı Öğretmenevi’nde çay, kahve ve meşrubat’ın yanı sıra yemek çeşitleri de vereceği bildirildi.

Kaymakam Ali Uslanmaz’ın kurdelesini kestiği açılışta konuklara pasta ve meşrubat ikramı yapıldı. Taylıeli köyü, yapılan çalışmalarla turizm köyü haline getirilirken onarılan eski okul binası da ilçedeki Öğretmenevi’nin şubesi haline getirilmişti. Konuklara en iyi hizmeti vermeye çalışacaklarını belirten Aytül Kıymaz, ”İşletmemizde çay, kahve ve meşrubatın yanı sıra kahvaltı ve yemek çeşitleri de vereceğiz. Ev yemekleri, soslu sardalye ve ızgara çeşitleri de yer alacak.

Yerli konukların yanı sıra turistlere de hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Kaliteli ve güler yüzlü hizmet vereceğiz” dedi. Açılışa Kaymakam Ali Uslanmaz’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayşe Zorlu ve vatandaşlar katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 14:36:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?