22
Mayıs
2024
Çarşamba
BURHANİYE - BALIKESİR

METEF fuarına büyük ilgi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde düzenlenen Mesleki Teknik Eğitim Fuarı (METEF) büyük ilgi gördü. 

Ticaret Meslek Lisesi'ndeki fuarı, Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü ve Belediye Başkanı Fikret Akova birlikte açtı. Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi, Ayşe Akpınar Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Mesleki Eğitim Merkezi ve Atatürk Sağlık Meslek Lisesi öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği fuarı çok sayıda kişi ziyaret etti. Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Levent Erol yaptığı konuşmada mesleki eğitimin önemi üzerinde durdu. 

Meslek liselerinin sanayiye ara elaman gücü yetiştirdiğini belirten Erol, "Günümüzde çok hızlı bir şekilde bilgi üretilmektedir. Bunun paylaşılması çok önemlidir. Bilim ve teknolojiyi iyi kullanan bir gençlik yetiştirmek için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin yıl boyu ürettiklerini sergiliyoruz. Beğeneceğinizi umuyorum" dedi. 

Konuşmanın ardından fuarın açılışı Kaymakam Bekir Şahin Tütüncü ve Belediye Başkanı Fikret Akova tarafından yapıldı. Fuarı bütün ilköğretim okullarındaki son sınıf öğrencilerinin de gezecekleri bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2007 Salı 16:01:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?