19
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

'Moral eksiğimiz var'

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen Kent Konseyi toplantısında bir konuşma yapan Belediye Başkanı Fikret Akova, ilçede moral eksiği olduğunu söyledi.

Kent konseyinin önemli işler başaracağının işaretini verdiğini belirten Akova, kasabadan kente geçiş sırasında herkesin üzerine düşeni yapmasını istedi.

Burhaniye Kent Konseyi’nin Eylül ayı toplantısı Barış Manço parkında yapıldı. Belediye Başkanı Fikret Akova’nın da katıldığı toplantıda, Üyücek deresinde yaşanan çevre kirliliği hakkındaki rapor okunarak kabul edilirken, Kent Konseyi’nin önemli işlere imza attığı bildirildi.
Kent Konseyi’nin önemli işler başaracağını belirten başkan Akova, “Moral eksiğimiz var. Bu moralsizlik bizi olumsuz etkiliyor. Bunu aşmamız lazım. Ele almamız gereken çok konu var. Eksiklerimizi gidermek için çalışıyoruz. Kasabadan kente geçişi gerçekleştiriyoruz. Bu aşamada herkesin üzerine düşeni yapmasını bekliyoruz” dedi.

Kent Konseyi’nin amacının şehirde yaşayan insanları yönetime ortak etmek olduğunu belirten Kent Konseyi Başkanı Necmi Şengider, “Bu şehirde yaşayanlar yönetime yön gösterecektir. 26 Haziran’da yürütme kurulunu oluşturduk. Bu arada 8 toplantı gerçekleştirdik. Çevre konusu çok önemli. Plajlardaki mavi bayrakları kaybetmemek için derelerin kirlenmesine karşıyız” dedi.
Üyücek deresindeki kirlilikle ilgili rapor oybirliği ile kabil edilirken, Ali Özcan da kent merkezinde yaşanan trafik sorununu dile getirerek çözüm üretilmesini istedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 15:14:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?