20
Mayıs
2024
Pazertesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Önce kamyona sonra direğe çarptı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonetle çarpışan otomobil sinyalizasyon direğine çarparak durabildi.


Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Ören kavşağında meydana geldi. Enis Örgıt idaresindeki 16 AJ 920 plakalı otomobil, bilinmeyen bir sebepten Mehmet Ali Kızık idaresindeki 10 RF 600 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle refüjlere çıkan otomobil, sinyalizasyon direğine çarparak durabildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

..
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2008 Pazar 18:09:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burhaniyeli IP: 79.214.112.xxx Tarih : 14.06.2008 21:45:23

O kavsak cok tehlikeli biyer,aslinda örenden burhaniye icine-Burhaniyden Ören istikametine gicekleri bir alt gecit ile direk baglasalar,canakkale izmir güzergahina ise gideckeleri normal yola yönlendirseler,yani izmir 'in icindeki dört yol kavsaklari gibi,hizlanma seridi ve izmir güzergahina gisis,yada burhaniyden gel canakkale güzergahina hizlanma seritli giris.Artik Burhaniye ve körfez Böyle yeniliklere ihtiyac duyuyor,ama ne yazikki bir düzüne insan hayatini kaybetmeden biz su isi yapalim diyen cikmiyor,bu bizim degismez özelligimiz,Lütfen artik degiselim sevgilerimle