27
Mayıs
2024
Pazertesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Örnek kaymakam

KAYMAKAM ALİ USLANMAZ’A TEŞEKKÜR

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, 14 ay önce göreve başlayan Kaymakam Ali Uslanmaz, uyguladığı projelerle büyük takdir topladı.

Balıkesir İş-Kur İl Müdürü Faruk Arpacı, kendileri ile işbirliği yaparak 50 kişiyi iş sahibi yapan Kaymakam Ali Uslanmaz’a teşekkür ederken, Uslanmaz’ın örnek bir idareci olduğunu söyledi..

İlçedeki kura çekimlerine katılan Balıkesir İş-Kur İl Müdürü Faruk Arpacı, İş-Kur İl Müdürlüğü olarak iş gücü yetiştirme projelerini yürürlüğe koyduklarını söyledi. İlçe kaymakamlarından projeler konusunda duyarlılık beklediklerini belirten müdür Faruk Arpacı, “Projeler hakkında 18 ilçe kaymakamlığına birer yazı yazdık. İlçe kaymakamları arasında proje hazırlayan tek kaymakam Ali Uslanmaz olmuştur. Projelerimize ilgi gösteren Kaymakam Ali Uslanmaz’a teşekkür ediyoruz. Diğer kaymakamlardan da aynı duyarlılığı bekliyoruz. Kaymakamlardan projeler hazırlamalarını bekliyoruz. 2010 yılında da bu projeler devam edecek. İşsizlik her ilçenin sorunu. Bunu çözmek için her kaymakamın elini taşın altına sokmasını bekliyoruz. Diğer ilçelerde de kura çekimleri yaptık. Kaymakamlar kura çekimlerine gelmiyorlar. Ancak Burhaniye kaymakamı burada da farkını gösterdi. Kura çekimine katıldı ve sağladığı tertip düzen ile de örnek oldu. Kaymakam Ali Uslanmaz, il istihdam kurulunda yaptığı konuşma ile bizi yönlendirici oldu. Böyle çalışkan idarecilerin ardında durulmalı. Kaymakam Ali Uslanmaz’ın gösterdiği duyarlılığı bütün kaymakamlarımızdan bekliyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2009 Pazartesi 10:53:03
Güncelleme :5 Ekim 2009 Pazartesi 12:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?