19
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Pelitköy’de tanıtım başarısı

PELİTKÖY’DE TANITIM  BAŞARISI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesine bağlı Pelitköy Belediyesi geçtiğimiz hafta sonu katıldığı EMİTT 2010 Fuarı’ndan başarı ile dönerken, Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, yaptığı bir basın toplantısı ile çalışmaları değerlendirdi.

 Beldenin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma sergilediklerini belirten başkan Kayacık, yaz aylarında 35 bin kişiye hizmet götürdüklerini söyledi.

Pelitköy Belediye Başkanı Hüseyin Kayacık, makam odasında düzenlediği basın toplantısında belediye çalışmaları ve fuar izlenimlerini gazetecilerle paylaştı. Belediye meclis üyelerinin de hazır bulunduğu basın toplantısında fuara ait CD izleten Hüseyin Kayacık, birlik ve beraberlik içinde beldeye hizmet getirmek için çalıştıklarını söyledi. Kanalizasyon şebeke inşaatının tamamlandığını belirten başkan Kayacık, “Biyolojik arıtma yapmak için de yakında ihale yapacağız. Arıtma tesisleri için İller bankasından hibe para alacağız. Beldemizde çeşitli beceri kazındırma kursları açıyoruz. Önümüzdeki günlerde İş-Kur işbirliği ile zeytin budama kursu açıyoruz. Beldemizde açtığımız spor kulübü hizmete başladı. Her yaştan insanın spor yapmasını istiyoruz. İstanbul da katıldığımız EMİTT 2010 fuarında büyük başarı sağladık. Standımız büyük ilgi gördü. Standımızı ziyaret eden tüm yönetici ve bürokratların taktirini kazandık. Bu da bizi çok sevindirdi. Bize destek veren başta Kaymakamımız Ali Uslanmaz olmak üzere Burhaniye Ticaret odası yönetimi ve başkanı Hüseyin Sarıbaş’a, esnaf odası yetkililerine, Pelitköy esnafına ve bizi fuarda yalnız bırakmayan belediye meclis üyelerine ve daha adını sayamadığımız kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Hizmette hiçbir kişi ve kurumu siyasi kişiliklerine göre değerlendirmiyoruz. Bizim için dürüstlük ve ahlak önde gelmektedir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de beldemizin menfaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız” dedi.

PELİTKÖY’DE TANITIM  BAŞARISI
PELİTKÖY’DE TANITIM  BAŞARISI
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 13:25:01
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 18:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?