26
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Şağban: 'Eğitimde başarılı bir yıldı'

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, tüm okulları bilgisayar ve internete kavuşturan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitimde başarılı bir yıl geçirildiğini söyledi.

İlçe merkezindeki okullardaki derslik sıkıntısının giderilmesi için hayırseverlerden destek beklediklerini belirten Milli Eğitim Müdürü Yakup Şağban, ilçede eğitim seviyesinin yükseltilmesi için çalıştıklarını söyledi. Burhaniye'nin eğitimde iyi durumda olduğunu belirten Yakup Şağban, bilgisayarsız ve internetsiz okul kalmadığını söyledi.

Eğitimde Balıkesir'in yüz akı olduklarını belirten Şağban, "İlçemizde görevli 584 öğretmen arkadaşımızla birlikte daha iyi yere gelebilmek için çalışıyoruz. Okullarımızı bilgisayar ve internete kavuşturduk. Ancak ilçe merkezindeki bazı okullarımızda derslik sıkıntımız var. Bunun için de hayırseverlerin desteğini bekliyoruz. Ayrıca yardımcı hizmetler kadrolarında da elaman eksikliklerimiz var. Onu da 2009 yılında gidereceğimizi umuyoruz. Bize desteğini esirgemeyen il milli eğitim müdürümüz ve kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. İlçemizdeki okullarda 8 bin 600 öğrencimiz var" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 17:11:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?