18
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Soydaş öğrencilere börekli ziyaret

Balıkesir’in Burhaniye Kaymakamı Bekir Şahin Tütüncü, 91 soydaş öğrencinin yatılı eğitim gördüğü Hacı Fevzi Köylü İmam-Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Hazırlattığı börekleri öğrencilere ikram edip, onlarla birlikte kahvaltı yapan Kaymakam Tütüncü, soydaş gençlerin Burhaniye’nin turizm elçileri olacaklarını söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş’ın da katıldığı kahvaltıda öğrenciler, Tütüncü’ye sevgi gösterisinde bulundu. Öğrencilerin yemek, barınma ve giyimleri konusunda İHL Müdürü Abdülkerim Gürel’den bilgi alan Kaymakam Tütüncü, öğrencilerle sohbet edip bir sıkıntıları olup olmadığını sordu.

Okulu 4 ay önce de ziyaret ettiğini belirten Tütüncü, "Hepinizin yüzündeki tebessüm beni mutlu etti. Dünyanın çeşitli yerlerinden Türk kültürünü ve dinimizi öğrenmek üzere buraya geldiniz.

Binlerce kilometre uzaktan gelen sizler bize emanetsiniz. Sizinle daha sık biraraya geleceğiz. Problemlerinizi öğretmen ve idarecilerinize ve bize aktarın. 4 ayda çok iyi değişiklikler gördüm. Yıl sonuna kadar her şey daha güzel olacak. Sizlere güveniyoruz. Sizler ilçemizin birer turizm elçilisi olacaksınız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2005 Salı 15:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?