19
Mayıs
2024
Pazar
BURHANİYE - BALIKESİR

Teç-Sen'de Demirel yeniden seçildi

TEÇ-SEN GENEL BAŞKANLIK SECİMLERİ YAPILDI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görevli Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası, (Teç-Sen) Balıkesir Şube Başkanı Sinan Örnek’in de katıldığı Teç-Sen 2.Olağan Genel Kurulu Ankara Büyük Anadolu Otel’de yapıldı.

Seçimlere Burhaniye’den Sinan Örnek’in yanı sıra, İlçe Temsilcisi Ö.Faruk Erdin, İlçe sekreteri M. Ali Yerlikaya, ilçe üyeleri Ahmet Bacak, A.Adıgüzel Özer de delege olarak katıldı..

Seçimlerin birinci günü konukların ve şube yöneticilerinin konuşmaları ile geçti. İkinci gün ise seçimlere geçildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde genel başkanlığa mevcut başkan Ümit Demirel yeniden seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine de Burçin Poyraz, Niyazi Dağcı,, Erol Koçakoğlu, Ali Güler, Muhammet Erbek, Ergün Cengiz getirildi. Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Sinan Örnek, Ahmet Demir ve Songül Yiğitbaş seçildi.

Genel Disiplin Kurulu Üyeliğine ise Ramazan Aydoğan, Musa Akman ve Talip Türker getirildi. Seçimlerde Sinan Örnek’in denetim kuruluna seçilmesi Balıkesir de sevinçle karşılandı. Seçim sonuçlarının salonda ilan edilmesinden sonra seçime katılan adaylarla el ele birlik ve beraberlik mesajı verildi. Delegelerin coşkulu alkışları ve sloganlarıyla Tec-Sen genel kurulu sona erdi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 11:13:03
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 15:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?