18
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

TEMAD 25 yaşında

EMEKLİ ASTSUBAYLARIN GÜNÜ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Emekli Astsubaylar Derneği’nin (TEMAD) 25. kuruluş yıldönümü törenle kutlandı. Emekli Astsubaylar ve eşleri Cumhuriyet Meydanı’nı doldururken, dernek başkanı Vecihi Ünaldılar, anıta çelenk koyduktan sonra, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Emekli Astsubaylar Derneği’nin 25. yıldönümü törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’nda sunuculuğunu emekli Astsubay Hüseyin Karataş’ın yaptığı törende coşku yaşandı. Derneğin kuruluşunun 25. yılını coşkuyla kutladıklarını belirten dernek başkanı Vecihi Ünaldılar, derneğin kamu yararına çalışan derneklerden olduğunu söyledi.

Derneğin yurt genelinde 84 şubesinin bulunduğunu belirten başkan Vecihi Ünaldılar, “Muvazzaf Astsubayların eş ve çocukları, hizmet süresini doldurarak veya malulen emekli olan astsubayların kendileri, vefat eden üyelerimizin eşleri derneğimizin üyelerini oluşturmaktadırlar. Kamu yararına çalışan bir dernek olarak amacımız üyelerimizin özlük haklarının iyileştirilmesi yönündeki çalışmaların yapılması, sosyal ihtiyaçlarının karşılanması, iyi ve kötü günde, hastalıkta, sağlıkta destek olunması, kaynaşma ve bütünleşmenin sağlanmasıdır” dedi.

Ünaldılar, konuşmasını Behçet Kemal Çağlar’ın Nöbetçi Millet adlı şiiri ile tamamladı.

EMEKLİ ASTSUBAYLARIN GÜNÜ
EMEKLİ ASTSUBAYLARIN GÜNÜ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 11:47:04
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 12:47:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?