25
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Temizlik timi iş başında

BURHANİYE’DE TEMİZLİK TİMİ İLÇEYİ YAZ SEZONUNA HAZIRLIYOR

Balıkesir’in gizli cenneti Burhaniye’de Belediyesi Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü yaz sezonu için çalışmalarını yoğunlaştırdı.

İlçenin dört bir yanında çalışmaları sürdüren belediye ekipleri, özellikle Ören, İskele, Öğretmenler mahallesi gibi yazlık kesimlerde oluşturduğu 16 kişilik tim ile ilçeyi yaza hazırlıyorlar. Burhaniye Belediyesi Parklar ve Bahçeler müdürü Nadir Karayaz, öncelikle Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu önünde Belediye’nin daha önceden başlattığı ve hala sürdürdüğü çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında okul önündeki istinat duvarının bulunduğu bölüme 44 adet limoni mazı fidanı diktiklerini belirtti.

Aynı zamanda bahar aylarının gelmesiyle birlikte belediye zeytinliklerinde de budama ve açma çalışmalarının da sürdüğünü belirten Karayaz, toplam bin 700 adet zeytin ağacının da bakıma alındığını belirtti. Yapılan çalışmalar devam ederken aynı zamanda ot tırpanları ile de ilçedeki zararlı otlarla da mücadele yapıldığını da söyleyen Burhaniye Belediyesi Parklar ve Bahçeler müdürü Nadir Karayaz, yaz sezonunun yaklaşması ile birlikte Burhaniye de yaza hazırlık çalışmalarının hızlandırdıklarını belirtti.

Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova ise “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizi en iyi şekilde yaza hazırlıyoruz. Burhaniye’nin her yerinde gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla ilçemize gelecek olan yerli yabancı turistlere en iyi şekilde göstermek istiyoruz. Umarım bu yıl bol bereketli ve esnafımız için bol kazançlı bir turizm sezonu geçiririz” dedi.

BURHANİYE’DE TEMİZLİK TİMİ İLÇEYİ YAZ SEZONUNA HAZIRLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 23 Mart 2010 Salı 15:37:05
Güncelleme :23 Mart 2010 Salı 18:02:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?