18
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Tikli kahveciye şaka yasağı

KAHVECİYE ŞAKA YASAĞI

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yapılan şakalar yüzünden tikli hale gelen çay ocağı işletmecisi Şakir Bataklı’nın komşuları şaka yapmama kararı aldı. Bataklı’ya ya şaka yapanın komşularına yemek yedireceğini belirten emlakçi Fuat Dalgıç, karardan sonra şakaların bittiğini söyledi.

İlçenin Atatürk caddesinde çay ocağı işleten Şakir Bataklı, kendisine yapılan şakalar nedeniyle tikli hale gelirken zor günler yaşamaya başladı. Komşuları, yapılan şakalar yüzünden çay tepsisini yere atmak zorunda kalan Bataklı için şaka yapmama kararı aldı. Alınan karar gereğince şaka yapanın komşulara yemek yedireceğini belirten emlakçi Fuat Dalgıç, “Komşularla bir araya gelerek şaka yapmama kararı aldık. Şaka yapan komşulara bir öğün yemek yedirecek. Şimdi yemek masrafından kaçan komşular şaka yapmaz oldu” dedi.

Komşularını çok sevdiğini belirten 2 çocuk babası Şakir Bataklı, “Yapılan şakalar yüzünden tik sahibi oldum. Bu yüzden bazen çay tepsisini yere attığım zamanlar oluyordu. Komşumuz Bayram Kalay, komşularla konuşarak şaka yapanın yemek yedirmesini önerdi. Bu da kabul edildi. Şimdi şaka yapan kalmadı. Ben de rahatladım” dedi.

KAHVECİYE ŞAKA YASAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 13:26:04
Güncelleme :21 Mart 2010 Pazar 13:37:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?