16
Mayıs
2024
Perşembe
BURHANİYE - BALIKESİR

Trafik kazaları : 1 ölü, 3 yaralı

Balıkesir'in Edremit Körfezi'nde meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Edremit'in Altınoluk beldesinde meydana geldi. Beldede tatil yapan emekli İstanbul Savcısı ve eski İstanbul Milletvekili-Yazar Hasan Basri Akgiray (87), Esenköy Tatil Sitesi'ndeki evinden 34 U B 9486 plakalı otomobiliyle Altınoluk istikametine giderken, Necmettin Erbakan'ın evinin önünde başka bir araçla çarpıştı. Kazada Akgiray'ın kalça kemiği ile sağ bacağının kırıldığı öğrenildi.

İkinci kaza ise, Burhaniye'de Cennet Çetin (37) isimli bir bayanın eşi ile birlikte motosiklet üzerinde seyir ederken bir otomobile çarpması sonucunda meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Çetin'in bacağı kırıldı.

Üçüncü kaza, Edremit'e bağlı Zeytinli beldesi Dalyan mevkiinde yaşandı. Motosikletine arkadaşıyla beraber binen Murat Uysal (36) isimli vatandaş, karşı yönden gelen bir özel otomobille çarpıştı. Uysal ile diğer yaralılar, Kazdağı Devlet Hastanesi'ne getirildi. Yaralılardan eski CHP İstanbul Milletvekili yazar Akgiray ve Cennet Çetin hastanede hemen ameliyata alınırken, Murat Uysal ayakta tedavisi yapılarak taburcu edildi.

Son kaza ise, Edremit'in Akçay beldesi yol kavşağında saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Kazada Raziye Şenol (75), eşi Kazım Şenol (77) ile karşıdan karşıya geçmek istedi. Eşinin ardından yola fırlayan Raziye Şenol, Nihat İ. isimli şahsın kullandığı 10 KC 497 plakalı özel otomobilin çarpması sonucu olay yerinde öldü. Şenol ailesinin tatil için İstanbul'dan geldiği öğrenilirken, kazaya sebep veren Necati İ. gözaltına alındı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Ağustos 2007 Pazartesi 17:53:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
RAMAZAN UZ IP: 212.175.115.xxx Tarih : 29.08.2007 15:26:50
İNSANLARIMIZ SAATTTE 180 KM HIZLA GİDİYORLAR. YOLLARIMIZ DAR VE GĞVENSİZ OLDUĞU HALDE HATALI SOLLAMA, UYKUSUZ ARAÇ KULLANMA, EMNİYET KEMERİ TAKMAMA KURALSIZ ARAÇ KULANMALARININ İLK BAŞINDA GELİYOOR. HATA YAPANIN EHLİYETİNİ ALMAK CEZA DEĞİLDİR. ASLINDA HATA YAPAN KİŞİNİN KENDİSİNİ İÇERİYE ALMAK EN BÜYÜK CEZA OLACAKTIR. SAYGILAR.