18
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

TSO'ya kalite belgesi

BURHANİYE TİCARET ODASI’NA KALİTE BELGESİ

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ticaretin gelişmesi için yoğun bir çalışma içine giren Burhaniye Ticaret Odası, Kalite Yönetim Sistemleri belgesi sahibi oldu.

Denetlemeyi İndependent Eupopean Certification adına yapan Bugemi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Taşkın, belgeyi oda başkanı Hüseyin Sarıbaş’a verirken başarı diledi. Burhaniye’de ticaretin gelişmesi için üyelerini eğiten Ticaret Odası Başkanlığı’na ISOO9001 2008 Kalite Yönetim Sistemleri belgesi verildi. Kalite belgesini Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş’a veren Kalite Yönetim Sistemleri Uluslararası Baş Denetçisi Murat Taşkın, başarı için devamlı eğitim yapılmasını istedi.

Denetimin Burhaniye için çok önemli olduğunu belirten Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Sarıbaş, “Ticaret Odası olarak hizmet kalitesini yükseltmek ve ticareti geliştirmek istiyoruz. Bunun içinde sık sık eğitim çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmalara destek veren üyelerimize teşekkür ediyorum. İşletmelerde kalitenin artmasıyla birlikte veriminde artacağına inanıyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 10:49:03
Güncelleme :30 Kasım 2010 Salı 23:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?