25
Mayıs
2024
Cumartesi
BURHANİYE - BALIKESİR

Yedikardeşler'in mutlu günü

BURHANİYELİLER DÜĞÜNDE BULUŞTU

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Kamil Koç yazıhaneleri sahibi Rafet Yedikardeşler’in oğlu DP parti ilçe yönetimi basın sözcüsü Tuncay Yedikardeşler muhteşem bir düğünle ilçenin güzel kızlarından eczacı Filiz Düztepe ile hayatını birleştirdi. Bostancı köyündeki Adramis Termal Otel'deki düğün töreni Burhaniyelileri buluşturdu.

Baba Rafet Yedikardeşler ile anne Sevim hanımın konukları kapıda karşıladığı düğünde büyük coşku yaşandı. Bostancı köyü muhtarı Davut Baydemir’in kıydığı nikahtan sonra ilk dansı yapan Tuncay-Filiz Yedikardeşler çifti masaları dolaşarak konuklara hoş geldiniz derken herkesi piste davet etti. Genç çiftle beraber Cisem Elyapan’ın Büyük Gönüldaş orkestrası eşliğinde söylediği şarkılarla coşan konuklar da gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Baba Rafet Yedikardeşler ve anne sevim hanım da masaları dolaşarak konuklarla sohbet etti.

Belediye Başkanı Fikret Akova’nın da katıldığı düğün, ilçedeki siyaset ve iş dünyasından yaklaşık 800 kişiyi buluşturdu. Biz de genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz

BURHANİYELİLER DÜĞÜNDE BULUŞTU
BURHANİYELİLER DÜĞÜNDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 14 Eylül 2010 Salı 10:15:01
Güncelleme :14 Eylül 2010 Salı 10:20:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?