17
Mayıs
2024
Cuma
PELİTKÖY - BURHANİYE - BALIKESİR

Hüseyin Kayacık

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • TÜLAY ORAL | yol yapımı | 88.244.128.xxx | 10.07.2010 18:13:57

    Sayın başkanım bitmeyen çilemiz olan yol yapımı hakkındaki sorunum sizi ilgilendirmeyecektir belki ama yetkili firmayı bulamadığımdan sizinle paylaşıyorum.ilgilenirseniz sevinirim.

    Ben pelitköyde yazlıkçıyım. Adyar kavşağı kapalı olduğundan evime gitmek için mecburen iskele kavşağını kullandım bu hafta. Ama oraya zift dökmüşler ve yolu kapatmadıkları gibi üzerine de mıcır atmamışlar. Mecburen üzerinden geçmek zorunda kaldım. Yeni aldığım arabam zift içinde kaldı şimdi onu çıkarttırmak için bir sürü para harcadım. Hergün o yoldan geçtim değişen birşey yoktu. kimse ne çalışıyor ne de yolu temizliyor. Yeni dökülmüş olan zift de arabalara yapışarak yokoldu. Burayı yapan firma kim ise uyarmanızı yada tarafıma firma hakkında ulaşabileceğim telefon bilgilerini rice edeceğim.

    Ayrıca sinekle mücadele edilmediğinde bu sene aşırı sinek ve acil çözümü gereken fare sorunu var. İlk kez fareler ile mücadele ediyoruz. Lütfen üreme zamanlarında bunlarla mücadele edilsin. yoksa pislik ve hastalık da artacak. Geçen hafta da gece rahatsızlanıp acilden hastahanede mikroplar yüzünden koma halinde yattım. Neyseki düzelebildim. Ama çok zor saatler geçirdim.

    Bu vesile ile başarılar ve kolaylıklar diliyorum.