4
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Altıner Otel Deluxe

3 Yıldızlı Altinel Otel Delıxe İstanbul Atatürk hava alanına 230 km, Assos'a 25 km, Altınoluk 6 km, Edremit hava alanı 25 km mesafede yer alan otelin Özel plajı bulunmaktadır. Otelin 2 özürlü odası, 60 standart odası, 6 suit odası, 4 bağlantılı odası, 72 toplam odası ve 156 yatak kapasitesi bulunmaktadır. Deniz ve doğa manzarası izleyebileceğiniz gibi evinizde gibi hissedeceğiniz odalarında Duş, WC, Saç kurutma makinası, Direk telefon, Minibar, Kasa, Uydu tv, Split klima mevcuttur. 3 Yıldıza sahip Altıner Otel Deluxe misafirlerinin rahatlığını amaç edinen otel TV odası, Oyun odası, İnternet, Çamaşırhane, Ütü, Resepsiyonda kasa, Split klima, Klima ile ısıtma, Bahçe, 24 Saat oda servisi, jeneratör, Telefonla doktor, Ücretsiz otopark, Market, Hediyelik eşya bölümü ile sizlere hizmet vermektedir. Rekreasyon ve Spor aktivitelerinizide düşünen otel sizlerin rahatlıkla ulaşabileceğiniz Mini futbol, Voleybol, Plaj voleybolu, Basketbol, Çocuk oyun alanı, Trekking, Açık havuz, Çocuk havuzu, Masa tenisi, Bilardo, Tenis kortu hizmeti vermektedir. Ayrıce verdikleri hizmetler arasında 50 Kişilik 1 toplantı odası, Ses sistemi, Mikrofon, Televizyon, Fax, Klima, VCD player, Tepegöz, Perde, Beyaz tahta toplantı ve kongireleriniz için vermiş olduğu hizmetlerindendir. Altınel Otel Deluxe Türk Mutfağı ve vejeteryen mutfağından menülerle Tam pansiyon, Yarım pansiyon, Oda kahvaltı sisteminde çalışmakta olan otelin 1 Açık büfe restoran, 350 Kişilik 1 açık restoran, 350 Kişilik 1 Kapalı restoran, Kahvaltı salonu, Pastane, Lobi bar, Snack bar, Havuz bar, Sahil bar, Restaurant bar bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Narlı Mıhlı Mevkii Çanakkale Yolu Üzeri Altınoluk / Edremit Balıkesir
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :+90 266 398 15 27
Faks :+90 266 398 15 00
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.