18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

21 okula yeni müdür

EDREMİT'TE 21 OKULA YENİ MÜDÜR

Balıkesir’in Edremit ilçesinde müdürlük kadrosu boş bulunan 24 okulun 21 tanesine yeni müdür atanarak görevine başladı.

Rehberlik Araştırma Merkezi, Sarıkız Anaokulu ve Yılmaz Akpınar Anadolu Meslek Lisesine ise müdür atamasının yapılmadığı öğrenildi.

Yeni ataması yapılan okul müdürlerinin bir çoğunun görevlerine başladığı, diğerleri de en kısa zaman da görevlerine başlayacakları kaydedildi.

İlçe Milli Eğitm Müdürü Atanur Çağlayan, "Bugüne kadar vekaleten yürüttükleri görevleri nedeniyle arkadaşlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Görevine yeni başlayan tüm okul müdürlerimize de başarılar diliyorum. Aynı ekibin bir parçası olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Onlar sayesinde ilçemizin eğitim öğretim faaliyetlerini daha da ileri götüreceğimize yürekten inanıyorum."dedi.

Yeni atanan okul müdürlerinin isimleri ise aşağıdaki gibi sıralandı:

Ahmet Koyuncu (Altınoluk Öğretmenevi), Atanur Kayhan (Yolören İlköğretim Okulu), Burhan Çelik (Fatih Lisesi), Erkan Kiraz (Abidin Pak-Pakmaya Anadolu Lisesi), Hanifi Yaman (Dokuzeylül İlköğretim Okulu), Hasan Delibey (Mimar Sinan İlköğretim Okulu), Hüseyin Gümüş (Şehit Onbaşı Kadir Altınöz İlköğretim Okulu), İbrahim Engel (Necmi Şahin İlköğretim Okulu), İsmail Damar (Halk Eğitimi Merkezi), Mehmet Hicri (Kardeş Çavuşoğlu Lisesi), Mesut Sarıkaya (Alemizade İlköğretim Okulu), Muharrem Dayanç (Mustafa Erçetin İlköğretim), Muharrem Yenigün (İstiklal İlköğretim Okulu), Mustafa Çoban (Edremit Lisesi), Nazan Özateş (Göbelezoğlu İlköğretim Okulu), Sebahattin Özgün(Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu) ve Suat Osman Fırat(Yılmaz Akpınar İlköğretim Okulu).

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2010 Salı 17:58:01
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 11:43:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?