18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

40 kişi daha MHP'ye katıldı

EDREMİT MHP’DE ROZET TAKMA TÖRENİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, “Her Ay 40 Rozet” sloganlı partiye üye kayıt çalışmalarını sürdürüyor.

Yaklaşık 3 ay önce başlattıkları geniş kapsamlı üye kayıt çalışmalarını aksatmayan MHP Edremit İlçe Teşkilatı yönetimi, bu sayede kayıtlı üye sayısını bin 500’lere çıkartmayı başardıklarını bildirdi.

Hafta sonu parti binasında bir aylık üye kayıtları için yeni bir rozet takma töreni daha düzenleyen parti yönetimi, yaklaşık 40 kişiyi daha MHP’ye kayıt ettiklerini duyurdu. İlçe Teşkilatı Yönetim kurulu Adına 2. Başkan Süleyman Altıntaş öncülüğünde partinin toplantı salonunda bir araya gelen MHP’liler, törene katılanlara rozetlerini taktı.

Tören öncesinde kısa bir konuşma yapan Süleyman Altıntaş, “MHP Edremit İlçe Teşkilatı olarak yönetime geldiğimiz günden itibaren 3 aylık yapmış olduğumuz çalışma programları doğrultusunda sistematik, planlı, programlı, gayretli bir şekilde çalışmaktayız. Bu faaliyet programımızın çalışmaları neticesinde 40’lar olarak tabir ettiğimiz sloganımızla her ay 40 kişiye rozet takılması merasimi ile yeni üyelerimizle birlikte iktidara yürüyoruz. Edremit teşkilatı olarak en son seçiklerde ilçemizde yüzde 25 olan oy oranımızın yükselmesi için, her yeni üyemizin katkılarıyla bire 9 formülünü kullanarak oy oranımızı yüzde 35 – 40’lara çıkartmak istiyoruz. Yakın zamanda herkes MHP’li olacaktır. Duyarlı, sağ duyulu vatandaşlarımızı partimize davet ediyoruz” dedi.

EDREMİT MHP’DE ROZET TAKMA TÖRENİ
EDREMİT MHP’DE ROZET TAKMA TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 15:40:01
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 00:17:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?