18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Akçay'da altgeçitler hizmette

Akçay’da E-87 karayolu’nun üst tarafında kalan Cemil Temel ile Bahçelievler Mahalleleri’nin ulaşımını kolaylaştıran altgecitler Akçay Belediyesi tarafından bakımı yapılarak kullanıma açıldı. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, altgecitler ile vatandaşların E-87 karayolunu güveli bir şekilde kullandığını söyledi.

Yaz mevsimi dolayısı ile turizm sezonunun en hareketli günleri yaşanırken vatandaş E-87 Karayolu’nu vatandaşların daha güvenli bir şekilde kullanmaları için altgecitler hizmete açıldı. Çanakkale yolu olarak bilinen E-87 Karayolu’nun üst tarafında kalan 53 Evler, Bahçelievler ve Cemil Temel Mahallesi sakinleri için korku ve endişeye neden olan karşıdan karşıya geçişler altgecitlerin açılması ile korku olmaktan çıktı.

Bahçelievler ve Cemil Temel Mahallesi’nde ki iki adet altgecit Akçay Belediyesi tarafından gerekli bakımları yapılarak yeniden kullanılmaya başladı. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Çanakkale yolunun üst tarafında kalan konutlarda oturanların Akçay şehir merkezine geliş gidişlerde karşıdan karşıya geçmek için artık yolu kullanmak zorunda kalmayacaklarını belirterek, altgecitlerde gerekli iyileştirmelerin yapılarak kış mevsiminde oluşan olumsuzlukların giderildiğini ifade etti.

Başkan İnceoğlu, “Çanakkale yolunun üst tarafında oturan vatandaşlarımız şehir merkezine sahile gelip giderken altgecidi kullanarak E-87 Karayolu’nu güvenli bir şekilde geçebilirler. Vatandaşlarımızdan hem kendi güvenlikleri hem de araç trafiği yönünden altgecitleri kullanmalarını istiyoruz” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2005 Cuma 10:46:48
Güncelleme :5 Ağustos 2005 Cuma 10:50:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?