22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Akçay'da iftar sofrası

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi tarafından ilki geçen yıl düzenlenen iftar sofrası Devlet Demir Yolları Kampı'nda başladı. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca açık olacağını belirterek vatandaşları iftara davet etti. 

Akçay Belediyesi tarafından geçen yıl ilk kez kurulan Ramazan iftar sofrası, bu yıl yine belediye hizmet binası karşısındaki Devlet Demir Yolları Kampı Tesisleri'nde kuruldu. Dün akşam başlayan ve ramazan boyunca devam edecek olan iftar ziyafetinde 350 kişiye servis yapılıyor. 

Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu da eşi Seval İnceoğlu ile birlikte sıraya girerek iftar yemeğini yedi. Başkan İnceoğlu, iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca açık olacağını belirterek, "Ramazan iftar soframız her gün iftar saatinde açık olacaktır. Yurttaşlarımız gönül rahatlığı içinde Belediyemiz karşısında ki Devlet Demir Yollarlı Kampı Tesisi'ne gelerek iftar soframızdan yararlanabilirler" dedi. 

Başkan İnceoğlu, iftar sofrasının hayırseverlerin yardımları ile kurulduğunu belirterek, hayırseverlerin günlük erzak ihtiyaçlarının da, isimleri gizli tutulmak kaydı ile karşılandığını sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2007 Pazartesi 13:13:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrenuray IP: 88.246.156.xxx Tarih : 11.11.2007 09:48:39

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi tarafından ilki geçen yıl düzenlenen iftar sofrası Devlet Demir Yolları Kampı'nda başladı. Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca açık olacağını belirterek vatandaşları iftara davet etti. Akçay Belediyesi tarafından geçen yıl ilk kez kurulan Ramazan iftar sofrası, bu yıl yine belediye hizmet binası karşısındaki Devlet Demir Yolları Kampı Tesisleri'nde kuruldu. Dün akşam başlayan ve ramazan boyunca devam edecek olan iftar ziyafetinde 350 kişiye servis yapılıyor. Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu da eşi Seval İnceoğlu ile birlikte sıraya girerek iftar yemeğini yedi. Başkan İnceoğlu, iftar sofrasının Ramazan ayı boyunca açık olacağını belirterek, "Ramazan iftar soframız her gün iftar saatinde açık olacaktır. Yurttaşlarımız gönül rahatlığı içinde Belediyemiz karşısında ki Devlet Demir Yollarlı Kampı Tesisi'ne gelerek iftar soframızdan yararlanabilirler" dedi. Başkan İnceoğlu, iftar sofrasının hayırseverlerin yardımları ile kurulduğunu belirterek, hayırseverlerin günlük erzak ihtiyaçlarının da, isimleri gizli tutulmak kaydı ile karşılandığını sözlerine ekledi.