19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

AKP muhalefete düşmüştür!

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HURŞİT GÜNEŞ:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, iktidara talip olduklarını belirterek, "12 Haziran'da bizim iktidara geçmemiz, AKP'nin de muhalefete geçmesi arzularımız yönündedir" dedi.

Parti meclisi üyeleri Mahmut Tanal, Mehmet Ali Susam ile birlikte milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılacak temayül yoklamasına katılmak üzere Balıkesir'in Edremit ilçesine gelen Hurşit Güneş, CHP olarak iktidara talip olduklarını söyledi. Akçay Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan temayül yoklamasına Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Altınoluk Belediye Başkanı

Hasan Özpolat, Edremit Körfezi'ndeki diğer CHP'li Belediye Başkanları, CHP Edremit İlçe Teşkilatı, belde teşkilatları ve aday adayları katıldı. Buradaki konuşmasında, Başbakan Erdoğan'ın açıklamasını değerlendiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş, "AKP muhalefete düşmüştür, CHP iktidara gelmek istiyor. En azından gündem açısından biz öndeyiz. Biz politikalarımızı söylüyoruz, onlar 'yapamazsınız' diyorlar. Onlar sürekli bize itiraz ediyorlar. Bu da anlaşılıyor ki, 12 Haziran'da bizim iktidara geçmemiz, onların da muhalefete geçmesi arzularımız yönündedir. Çünkü onlar muhalefete geçmek istiyorlar, biz de iktidara geçmek istiyoruz" diye konuştu.

Bandırma'dan sonra Edremit Körfezi'nde parti milletvekili adaylarının belirlenmesi için yapılan temayül yoklamasında parti yöneticileriyle bir araya gelerek, seçimler öncesinde aday belirleme sürecini değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Güneş, pazar günü de Balıkesir il merkezinde temayül yoklaması yapılacağını söyledi. Aday adaylarının salon dışında partililere el broşürü dağıttığı gözlenen temayül yoklaması akşam saatlerine kadar sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Nisan 2011 Pazar 00:02:00
Güncelleme :3 Nisan 2011 Pazar 00:36:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?