22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Altınoluk ilçe olacak durumda

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ne bağlı Altınoluk Belediye Başkanı İsmail Aynur, beldelerinin siyasi amaçla ilçe olmadığını ileri sürdü.
Bizim Radyo 98.9'un canlı yayınına konuk olan Belediye Başkanı İsmail Aynur, 13 yıllık belediye başkanlığı döneminde yaptığı çalışmaları ve yeni projelerini anlattı. 

Altınoluk Belediye Başkanı İsmail Aynur, "1 milyar liralık Şahinderesi projemizi kendimiz gerçekleştirmeye karar verdik. 1,5 kilometrelik bölümü 5 yıl içersinde bitirmeyi planlıyoruz. Belediye binamız yeterli gelmiyor. Onu da yenilemeyi düşünüyoruz. Okulların yapımında devletin desteği olmuş ama genelde belediyemiz ve Altınoluk'ta oturan vatandaşlarımızın bağışlarıyla gerçekleşmiştir. Şimdi Altınoluk'a bir Yüksek okul kazandırmak istiyoruz" dedi 

Altınoluk'un Balıkesir'in 9 ilçesinden daha yoğun bir nüfusa sahip olduğunun altını çizen Aynur, "Altınoluk sosyo-ekonomik açıdan büyük gelişme kaydetmiştir, gelişmeye devam etmektedir. İlçe olacak potansiyele sahip. Siyasi amaçla ilçe olmamızı önlüyorlar. Altınoluk'a göreve geldiğimiz günden bu yana sahip çıktık. Çıkmaya da devam edeceğiz. Yeni imar alanı açmadık, açmayacağız. Önümüzdeki aylarda Altınoluk için 4 tane bomba projemiz var. Günü geldiği an açıklanacak. 13 yıldır yanlış yaptığımı düşündüğüm tek olay balık halinin yeri olmuştur. Tutmadı ama yine de kendini fazlasıyla amorti etti. Balık pazarını sahile aldık düzenleme yaptık. Ne mutludur ki Altınoluk’ta kalkan balığı bile çıkmaya başlamıştır. Büyük projelerimizi halkımızın bize olan sonsuz güveni ile başardık. Bizimle ilgili ortaya atılan iddiaların yalan olduğu ortaya çıkmıştır. Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasını bozmak için çok uğraştılar, çok konuştular ama bunu yıkamadılar" şeklin de konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 17:38:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?