22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Asfalt çalışmaları sürüyor

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, asfalt hamlesi başlattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde ilçede bozuk yol kalmaması hedefleniyor. 

Şehir içinde bozuk yolları onararak asfalt ve yama çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü bildiren Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Zülfü Beltekin, ekiplerin sırasıyla bozuk yolları onararak yeni asfalt döktüğünü söyledi. 

Sezon başından bu yana 180 ton asfalt atıldığını kaydeden Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey de, "Şehir içi yollarımızda asfaltlama çalışmalarımız fasılasız sürüyor. Edremit'imizi daha yaşanır bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şehrimizin büyük bir kısmını parke taşı ile kapladık ama, parke taşı yapamadığımız mahallerimiz de oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda o mahallerimizi de parke taşı döşeyerek, daha modern bir yer haline getireceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 16:19:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emrenuray IP: 88.246.156.xxx Tarih : 11.11.2007 09:49:12

Balıkesir'in Edremit Belediyesi, asfalt hamlesi başlattı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde ilçede bozuk yol kalmaması hedefleniyor. Şehir içinde bozuk yolları onararak asfalt ve yama çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü bildiren Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Zülfü Beltekin, ekiplerin sırasıyla bozuk yolları onararak yeni asfalt döktüğünü söyledi. Sezon başından bu yana 180 ton asfalt atıldığını kaydeden Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey de, "Şehir içi yollarımızda asfaltlama çalışmalarımız fasılasız sürüyor. Edremit'imizi daha yaşanır bir kent haline getirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şehrimizin büyük bir kısmını parke taşı ile kapladık ama, parke taşı yapamadığımız mahallerimiz de oldu. İnşallah önümüzdeki yıllarda o mahallerimizi de parke taşı döşeyerek, daha modern bir yer haline getireceğiz" dedi