14
Haziran
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

Avcılara sertifika imkanı...

Balıkesir'in Edremit İlçesi'ndeki Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü sertifika almak isteyen avcılara bir şans daha tanıdı. 

Edremit Milli Parklar Müdürlüğü ve Edremit Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri'nin katkılarıyla, Edremit Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü'nün düzenlediği kursların yoğun talep üzerine bir kez daha düzenleneceği açıklandı. Yasalar gereği, sertifikalı olmayan kişilerin avcılık yapamayacağını hatırlatan Avcılık Kulübü Başkanı Metin Balyalı, 19 Şubat'ta başlayacak olan kurslara katılmak isteyenlerin en geç 16 Şubat günü mesai bitimine kadar Halk Eğitim Merkezi ve Milli Parklar Müdürlüğü'ne başvurmaları gerektiğini söyledi.
 
Müracaatların şahsen yapılması gerektiğini hatırlatan başkan Balyalı, "En son düzenlenen kurslarımızda 80 vatandaşımız sertifikalı avcı unvanını almıştı. Kurs sonrasında gelen talepler üzerine tekrar bir kurs başlatmak durumundayız. Sertifika almak isteyen avcılarımıza bir şans daha veriyoruz. 9 gün sürecek olan bu kursumuzun son gününde sınav yapılacak ve hak sahiplerine sertifikaları verilecek" dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2007 Salı 16:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?