20
Mayıs
2024
Pazertesi
EDREMİT - BALIKESİR

Aydınoğlu, esnafın sorunlarını dinledi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit Bağkur İrtibat Bürosu’nu ziyaret ederek, esnaf oda başkanlarının sorunlarını dinledi. Bağkur Edremit İrtibat Bürosu’nda düzenlenen toplantıda, esnaf oda başkanları yaşadıkları sorunları dile getirdi. Edremit Bağkur İrtibat Bürosu Yaşatma ve Geliştirme Dernek Başkanı ve Şoförler Odası Başkanı Ahmet Dut, Bağkur Bürosu’nun ayda iki gün hizmet vermesinin ilçeye yetmediğini ve sorunlar yaşandığını belirterek, daha uzun süreli açık kalması için Milletvekili Ali Aydınlıoğlu’ndan yardımcı olmasını istedi.
Dut, Edremit Körfezi’nde 5 ilçe bulunduğunu ve oradaki Bağkur üyelerinin de Edremit’e geldiği için izdiham yaşandığını ifade ederek, "Yalnızca Edremit’te 18 bine yakın Bağkur üyesi var. Diğer ilçelerle birlikte 30 bini buluyor. Ayda iki gün çalışmak ile bu kadar insana hizmet verilemiyor. Esnaf zor durum kalıyor. Bandırma İlçesi bu sorunu şef atayarak çözümledi. Aynı ilginin Edremit körfezine de gösterilmesini istiyoruz"dedi.
Dut, 56 milyar liraya yakın masraf verilerek tüm oda başkanlarının desteği ile irtibat bürosu için gerekli tüm ihtiyaçların karşılanabileceği şekilde bir bina hazırladıklarını, ancak memur olmadığı için yeterli hizmet alamadıklarını kaydetti. Aydınlıoğlu, Bağkur sorunun çözümü için çalışma yapacağını belirterek, oda başkanlarının yanında Bağkur Genel Müdürlüğü ile telefonla görüşerek sorunun çözümü için yardımcı olunmasını istedi. Aydınlıoğlu, Bağkur’un irtibat bürosuna bir memur atanarak hafta da 5 gün açık kalmasını sağlanacağının müjdesini verdi. Aydınlıoğlu, sorunun en kısa zamanda çözüleceğini de sözlerine ekledi.

Edremit
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2004 Cumartesi 17:38:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?