18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

BAĞ-KUR'lunun çilesi sona eriyor

Balıkesir Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Edremit İlçesi’nde BAĞ-KUR irtibat bürosunun artık sürekli hizmet vereceğini ve üyelerin yıllardır çektiği çilenin sona ereceğini belirtti.

Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, ayda 3 gün açık olan irtibat bürosunun Şubat ayı itibariyle her gün hizmet vereceğini, ayrıca BAĞ-KUR İl Müdürlüğü’nden bir memur ve şef tayin edilerek, büronun şube haline getirileceğini bildirdi. Aydınlıoğlu, memur tayininin kesinleştiğini, şefin de önümüzdeki günlerde belirleneceğini kaydederek, Edremitli BAĞ-KUR üyelerinin yıllardır çektiği çilenin sona ereceğini belirtti.

BAĞ-KUR İrtibat Bürosu Kurma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Dut ise, ilçede 18 bine yakın sigortalı bulunduğunu hatırlatarak, "BAĞ-KUR üyeleri, işlemler için Balıkesir’e gitmek zorunda kalıyordu. Biz esnaf odaları olarak BAĞ-KUR işlemleri için yer hazırladık. Milletvekilimizden buraya memur atanmasını istedik. Söz verdi ve yerine getirdi. Bu büro, Edremit Körfezi’ndeki diğer ilçelere de hitap edecek" diyerek vekile teşekkür etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2005 Cumartesi 16:16:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?