18
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Balıkesir: Edremit Altınoluk'ta Ebru Gündeş rüzgarı esti

Altınoluk Belediyesi Amfi Tiyatro’da düzenlenen konserde, ünlü sanatçı söylediği romantik şarkılarla tatilcilere duygu dolu anlar yaşatırken, hareketli parçaları ile de coşturdu. Sanatçı, çocuk hayranlarına seslenerek, okuyarak başka meslekler edinmeleri gerektiğini söyledi. Gündeş "Okuyun. Şarkıcı olup başınız göğemi erecek. Anneler çocuklarınıza bu yaşlada oyun öğretmeyin" diye tavsiyede bulundu.

 
Kendisinin 2 erkek çocuk sahibi olmak istediğini de vurgulayan sanatçı, hayranların çocuk doğur sözlerine karşılık, "Sahnede şimdi mi olsun. Çocuk olması için ilk önce babasını bulmak gerekir. Özele girmeyelim" dedi. Sanatçı çok sayıda parçasını binlerce kişinin katılımı ile tek bir ağızdan söyledi. Sanatçı ayrıca minik hayranlarını sahneye çıkararak birlikte oyun oynadı.
Sempatik tavırları ile de dikkat çeken sanatçı sesi kadar güzelliği ile de hayranlarını büyüledi. Gündeş, özellikle özürlü ve yaşlı hayranlarına daha fazla ilgi gösterdiği dikkat çekti. Sahnede eski ve yeni repertuarından oluşan 10 şarkıyı seslendiren sanatçı, aralarda meslektaşlarına gönderme yapmak yerine hayranları ile sohbet etti.

iha-balıkesir
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2004 Perşembe 14:52:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?