19
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Balıkesir: ÖOS'nın Türkiye 1.'si Edremit'ten

Türkiye birinciliği sevincini ailesi ile paylaşan Gümren, böyle bir başarı beklemediğini belirterek, "Başarılı olacağımı düşünüyordum. Ama Türkiye şampiyonu olacağım hiç aklıma gelmedi" dedi. Okul tercihlerinde ilk olarak öğrenim gördüğü Özcan Koleji'ni düşündüğünü ancak henüz tam karar vermediğini ifade eden Gümren, meslek olarak ise anne ve babası gibi doktor olmayı istediğini söyledi.
Ders çalışırken özel bir sistem uygulamadığını ifade eden Gümren, "Kendimi çok fazla yormadan derslerime planlı ve programlı çalıştım. Aşıraya kaçmadan, programlı şekilde kendimi yormadan, yıpratmadan çalıştım. Boş zamanlarımı sosyal aktivitelerle geçirdim. Başarımı aileme ve öğretmenlerime ve disiplinli çalışmaya borçluyum" diye konuştu.
Çocuğunun sınavda Türkiye Şampiyonu olduğunu söyleyen İHA muhabirinin 'şaka' yaptığını zanneden Anesteziysen baba Seyhan Gümren, "Mert derslerinde başarılı bir öğrenci ama bu kadar iyi bir sonuç beklemiyorduk. Emeği geçen tüm öğretmenlerine teşekkür ediyorum" şeklinde mutluluğunu dile getirdi. Anne mikrobiyolog Mukkades Gümren de, çocuğunun başarısını eşinin telefonuyla öğrenirken, "Bol bol gitar çalıp, resim yapıyordu. Böyle bir sonuç beklemiyorduk. Bizden habersiz ders de çalışıyormuş" diye espri yaptı.
iha-balıkesir
Yayın Tarihi : 26 Temmuz 2004 Pazartesi 16:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?