27
Mayıs
2024
Pazertesi
EDREMİT - BALIKESİR

Başkan Çanakkaleliler derneğindeydi

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, Körfez Çanakkaleliler Kültür-Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.
 
İl genel ve belediye meclisi üyelerinin yanı sıra AK Parti Edremit ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde, Belediye Başkanı Yunus Bozbey'e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Yaşlıların ayağa kalkıp kendisine büyük sevgi göstererek bağırlarına basması Bozbey'i çok duygulandırdı. Başkan Bozbey, "Hiç rahatsız olmayın. Bizler sizin elinizi öpmeye geldik. Beni mahcup ettiniz" dedi.
 
Başkan Bozbey, "Mübarek Ramazan ayının gelmesi ile birlikte her akşam teravi namazından sonra arkadaşlarımızla birlikte kahve ziyaretlerinde bulunarak halkımızın sorunlarını birebir dinleyerek yerinde çare bulmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın mübarek ramazan ayını kutluyorum" diye konuştu.
 
Yapılan tıp merkezinin hastane gibi düşünülerek yapıldığını belirten Başkan Bozbey, "Vatandaşlarımız hastanede nasıl tedavi oluyorlarsa, burada da aynı şekilde tedavi olacaklar. Normal hastaneden bir farkı olmayacak tıp merkezinin. Tüm polikliniklerin olması için çalışmalarımız sürüyor" dedi.
 
Bozbey, gençlerin boş zamanlarını değerlendirebilmeleri için yeşil alanlar, spor sahaları yaptıklarını yarınlarımızın geleceği olan gençlere büyük önem verdiklerini dile getirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2006 Pazar 16:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?