26
Mayıs
2024
Pazar
EDREMİT - BALIKESİR

Başpehlivanlardan nezaket ziyereti

Balıkesir’in Edremit ilçesindeki başpehlivanlar, katıldıkları Tekirdağ Kiraz Festivali ve Kocaeli Kandıra güreşlerinde elde ettikleri başarılarının ardından Belediye Başkanı Tuncay Kılıç’a teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulundular.

Edremit güreşlerinin 2010 yılı güreş ağalığını 200 bin lira ile kazanan Muzaffer Salon ile birlikte gelen, Tekirdağ Kiraz Festivali’nde birinci olan Olcay Karaçavuş, Kandıra Başpehlivanlık güreşlerinde 3. olan Cengiz Zengin ve Nemci Dedeoğlu, Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç ile makamında bir süre görüştüler. Her üç güreşçi de, sponsorluğu ve verdiği destekler için Belediye Başkanı Av.Tuncay Kılıç’a teşekkür ettiler.

Başkan Kılıç, “Ata sporumuz güreşimizin Edremit’te gençlerimiz arasında yayılması, yeni yetenekler ve yıldızlar çıkması için elimizden gelen her tür çabayı göstermekten kaçınmayacağız” dedi.
Başpehlivanlar, Cuma günü başlayacak olan ve Pazar günü bitecek Kırkpınar Güreşleri’nde başarı sözü vererek, “Sayın Başkanımız Kırkpınar’da andımız amacımız kürsülere çıkmak” şeklinde söz verdiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 17:42:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?