28
Mayıs
2024
Salı
EDREMİT - BALIKESİR

Bayanlara özel internet kafe

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde yeni hizmete giren Otantik İnternet kafe, sadece bayanlara hizmet veriyor.
 
Bayanlar için özel olarak hazırlanan internet kafeye bayanların eşleriyle birlikte gelemeyeceğini, sadece çocuklarıyla gelebileceğini belirten Otantik İnternet Cafe işletmecisi Ayşegül İnce, "Amacımız bayanları ve çocuklarını, dünya harikası internet ve bilgisayarlarla tanıştırmak" dedi.
 
Sabah 09.00 ile akşam 21.00 saatleri arası açık olan kafede 14 bilgisayar bulunduğunu ve günün her saati yöresel ve aperatif yiyecek servisi yapıldığını söyleyen İnce, "Bunları biz sembolik rakamla sadece 1 YTL'den servis yapıyoruz. Bayanlar eşleriyle gelemezler, sadece çocuklarıyla gelebilirler. Amacımız isteğe bağlı yiyeceklerle otantik dekorasyonlu ortamda hizmet etmek" diye konuştu.
 
Otantik İnternet Cafe'de müşterilere sunulan yöresel ve aperatif yiyecekler arasında mantı, gözleme, sigara böreği, ağunya mantıları 1 YTL'den, tatlılar ise 1.5 YTL'den müşterilere servis yapılıyor.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2006 Pazartesi 17:37:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onur ece IP: 85.96.20.xxx Tarih : 9.11.2006 18:34:29
Çadaş dünyada bu tür ayrımlara yer yoktur.insanlar kendi özgürlüklerini yaşarken diğer insanların özğürlüklerini kısıtlayamazlar.Biliyorum suanki net kafeler bayanlar için pek rahat ortamlar sunmuyor.Keşke net kafelerde bu tür ayrımlara gerek kalmadan bayanlarında rahatlıkla vakit geçirebilecekleri ortamlar olabilse. Bence bu ayrım bize bu yüzlıda yakışmıyor..