16
Mayıs
2024
Perşembe
EDREMİT - BALIKESİR

Belediye işçileri dana kesti

Balıkesir'in Edremit Belediyesi'nde geçici işçiler kadrolu oldu. Aralarında para toplayan işçiler, kadroya geçişlerini dana kesip hayır yaparak kutladı. 

Yıllardır geçici işçi olarak çalışan ve kadroya geçebilmenin hayalini bekleyen çok sayıda belediye personeli kadrolu oldu. İlk olarak Belediye Başkanı Yunus Bozbey'e teşekkür ziyaretinde bulunan işçiler, bugün de aralarında para toplayarak hayır yaptı. İtfaiye binası avlusunda bir araya gelen işçiler, dana kesti ve etli pilav ayran hayrı yaptı. İlçe Müftüsü Ramazan Tekin'in de katıldığı hayır ziyafetine başkan Bozbey de iştirak etti. 

Hayallerinin gerçek olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren belediye personeli, davetlilere kendi elleriyle ikramlarda bulundu. Müftü Tekin tarafından okunan duanın ardından dana kesildi. Başkan Bozbey, personeliyle gurur duyduğunu söyleyerek, "Senelerdir yapılmayan bu hizmet, AK Parti'nin istikrarlı yönetimi sonucu gerçekleşmiştir. Bizler sizlerin kadrolu olabilmeniz için üzerimize düşen görevi yerine getirerek, hepinizi daimi işçi statüsüne geçirdik. Sevincinizi, halkımıza gece gündüz demeden, yüzünüzden gülümseme eksik olmadan hizmet ederek gösterme zamanı" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2007 Perşembe 17:49:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?