15
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Belediyeden 300 öğrenciye burs

Balıkesir'in Edremit Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da yüzlerce üniversite öğrencine burs yardımı yapıyor. 

Belediye Meclisi'nin aldığı karar doğrultusunda bu yıl 300 öğrenciye burs verilmesi kararlaştırıldı. Burs almak için Edremit Belediyesi'ne başvuru yapan öğrencilerin kayıtları, 6 kişilik Belediye Meclis Başkanlığı Burs Komisyonu üyeleri tarafından incelenerek sonuçlandı. Öğrencilerin maddi durumları, ikamet adresleri, okudukları okul ve alanlarına göre çeşitli konularda incelenen burs kayıtları sonuçları, Edremit Belediyesi resmi web sitesi olan www.edremit.bel.tr adresinde yayınlanmaya başladı. Burs almaya hak kazanan öğrencilerin Edremit Ziraat Bankası şubesine ait şahsi hesap numaralarını, Edremit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'ne teslim etmeleri istendi. 

Belediyenin başlatmış olduğu bu hizmeti sevinçle karşılayan üniversiteliler, başta başkan Bozbey olmak üzere tüm yönetim kadrosuna, kendilerine böyle bir imkan sunulduğu için teşekkür etti. Belediye Başkanı Yunus Bozbey, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 18:43:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
banu mutlu IP: 155.223.167.xxx Tarih : 28.11.2007 14:25:11

merhaba.burslarımızın ne zaman hesabımıza yatacagını merak edıyorum.bana yardımcı olacagınız ıcın sımdıden cok tesekkurler.. ıyı calışmalar...