22
Mayıs
2024
Çarşamba
EDREMİT - BALIKESİR

Bozbey muhtarların sorunlarını dinledi

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde, Muhtarlar Derneği yönetimi ve köy muhtarları Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i makamında ziyaret etti.
 
Edremit Muhtarlar Derneği Başkanı Adem Ercan'ın önderliğinde bir araya gelen 9 köy muhtarı, Belediye Başkanı Yunus Bozbey'i makamında ziyaret ederek köylerin meselelerini aktardı. Ak Parti İlçe Başkanı Özkan Kostak'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bozbey, 2007 yılında bir çok köyün ihtiyaçlarının karşılanacağının altını çizerek, 2 ay içinde hizmete girecek olan Tarımsal Sulama Projesi'nin çiftçiye sağlayacağı imkanları anlattı. Temsilciliğini yaptığı iktidar partisi Ak Parti'nin yönetimi devraldığından bugüne köylere yaptığı hizmetlerden bahseden Özkan Kostak, "biz oy toplamak için hizmet yapmadık. Elimizden ne gelirse ve ihtiyaç önceliğine göre çalışmalar yapmaktayız. Çalışmalarımızı gerçekleştirirken de bir tane bile oyun yapmadık. Seçimlere daha zaman var, ama inşallah yine sandıktan birinci parti olarak çıkacak parti Ak Parti olacaktır. Hükümetimiz köy yatırımlarına ağırlık verdi. Ben bu hükümet öncesinde hiçbir köye sıcak asfalt döküldüğünü hatırlamıyorum. Sizler çok şanslı muhtarlarsınız. Sizin döneminizde hükümetin çalışmaları sayesinde itibarınız arttı. Köylere hizmet konusunda son derece hassas olan hükümetimizin çalışmaları devam edecektir" dedi. 

Birer birer muhtarların sıkıntılarını dinleyen başkan Bozbey ve Kostak, ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2007 Cuma 16:13:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
NEHİR ERKENCİOĞLU IP: 81.213.144.xxx Tarih : 5.03.2007 19:32:26
bu habere yorum yazma ihtiyacı hissettim kendimde..çünkü artık boş vaatler dinlemekten çok sıkıldım ben.. biz seçimler öncesinde sorunlarımızı anlattık zaten ama üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen bu sorunlarla ilgili bi aşama kaydedildiğini göremedik..boş sözler,boş vaatler istemiyoruz artık biz başkan bey..gözle görülür,elle tutulur icraatler istiyoruz.. oy için değil demişsiniz ama ben buna inanmıyorum..artık propaganda duymakta istemıyorum.yorumumunyayınlanıcanı sanmıyorum ama inşallah yayınlanır.. çünkü çoğu insanın sölemek isteyipte söyleyemediği şeyleri söyleyebildiğime inanıyorum..ve rica ediyorum bu haberi okuyupta benımle aynı fikirde olan insanlar destek amaçlı yorum yazsınlar