24
Mayıs
2024
Cuma
EDREMİT - BALIKESİR

CHP'den kaynaşma kahvaltısı

CHP’DEN KAYNAŞMA KAHVALTISI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edremit İlçe Örgütü Gençlik ve Kadın Kolları’nın, CHP Zeytinli Belde Örgütü ile birlikte düzenlediği kahvaltılı kaynaşma toplantısı Zeytinli’de yapıldı.

CHP’nin Altınoluk, Güre, Kadıköy, Zeytinli ve Akçay belde örgütlerinin de katıldığı sohbet toplantısında konuşan CHP Edremit İlçe Başkanı Av. Mahmut Ceylan, “Değerli işadamı kardeşimiz İl Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Ertaş ekibi ile birlikte hazırladığı bu toplantıda, kaynaşıp, birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmek ve referandum olasılığı ve genel seçim karşısında partimizin birlik ve beraberliğini ayakta tutmaya çalışıyoruz. Örgütlenme faaliyetlerimiz hızla sürüyor, halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Bir yıl önce kaybettiğimiz Zeytinli Belde Başkanımız Namık Koşar’ın anısına lokma hayrı yapacağız. Biz örgüt emekçilerimizi unutmuyoruz ve kendisini tekrar rahmetle anıyoruz” dedi.

Çok sayıda basın mensubu ve partilinin katılım gösterdiği kaynaşma kahvaltısı sıcak bir atmosferde birlik ve beraberlik içinde geçti. Kahvaltının ardından öğlen saatlerinde belde meydanında lokma hayrı yapıldı. Partililer, CHP İlçe Örgütü ve Mehmet Ertaş’a teşekkür etti.

CHP’DEN KAYNAŞMA KAHVALTISI
CHP’DEN KAYNAŞMA KAHVALTISI
CHP’DEN KAYNAŞMA KAHVALTISI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mart 2010 Pazar 14:16:02
Güncelleme :28 Mart 2010 Pazar 18:23:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?