27
Mayıs
2024
Pazertesi
EDREMİT - BALIKESİR

Duvar yazısı gerginliği

EDREMİT’TE DUVAR YAZISI GERGİNLİĞİ

Balıkesir’in Edremit ve Burhaniye ilçelerinin futbol takım taraftarları arasında duvar yazısı gerginliği yaşanmaya başladı.

Edremit Belediyespor Kulübü Futbol Takımı’nın taraftarları, Burhaniye Belediyespor Kulübü taraftarları ile duvar yazısı tartışmaları yaşamaya başladı. Burhaniye Şehir Stadyumu’nun duvarlarına Edremit Belediyespor Takımı ve taraftarlarını rencide edici sözlerin yazılması Edremit’teki spor camiasını kızdırdı. Öfkeli Edremitliler, aleyhlerine yazılan duvar yazılarını Burhaniye Şehir Stadyumu’nun duvarlarından sildi.

Aldıkları boya ile Burhaniye’ye giden Edremitli taraftarlar, sporun kardeşlik, dostluk ve barış mesajları vermesi gerektiğinin altını çizdi. Bazı Edremitsporlu taraftarlar ise, “Toplumsal huzuru bozucu eylem ve hareketlerden uzak durulmalı. Kardeş iki şehrin insanlarının dostluk ve centilmenlik mekanı olan şehir stadyumlarında fair play ruhuna aykırı bir şekilde yazılan bu yazılara büyük tepkiler gösterdikleri gözlendi. Edremit ve Burhaniye Edremit Körfezi’nde birbirinden ayrılamaz iki kardeştir. Böyle art niyetli kişilere pirim vermemeliyiz. Edremit ve Burhaniye halkları arasındaki kardeşliğe dostluğa kimse zarar veremez. Bu yazıyı yazan art niyetli kişileri esefle kınıyoruz” dediler.

EDREMİT’TE DUVAR YAZISI GERGİNLİĞİ
EDREMİT’TE DUVAR YAZISI GERGİNLİĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 16:01:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?