25
Mayıs
2024
Cumartesi
EDREMİT - BALIKESİR

Edremit Belediyespor’a yeni başkan

EDREMİT BELEDİYESPOR’A YENİ BAŞKAN

Balıkesir’in Edremit ilçesinde hizmet veren Edremit Belediyespor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda yapılan seçim ile başkanlığa Halil Can ve yönetimi seçildi.

Edremit Belediyespor Kulübü’nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, akşam saatlerinde Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye, Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri, Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Umut Pulat ve yönetimi ile çok sayıda üye katıldı. Kongrenin divan başkanlığına kulüp müdürü Erhan Karakoç getirilirken, divan katipliklerini de Saffet Muhtar ve Birol Önder üstlendi.

Saygı duruşu ile başlayan kongrede 2009 – 2010 yıllarının faaliyet raporları okunurken, Edremit Belediyespor Futbol Takımı’na destek olan tüm kurum ve kuruluşlara, basına ve tüm Edremitli sporseverlere teşekkür edildi. Kongrede, kulübün 1 yıl içinde 668 bin küsur TL geliri, 751 bin küsur TL gideri ve toplam 82 bin küsur TL borcu olduğu açıklandı. Divan Başkanı Karakoç, Edremit Belediyespor Futbol Takımı’nın bu sezon Dağ Ligi’ne alındığını açıklayarak hayırlı olması dileklerini sundu. Haberi sevinçle karşılayan kulüp üyeleri, takımlarına tam destek verecekleri sözü verdi.

TEK LİSTE İLE HALİL CAN BAŞKAN SEÇİLDİ

Kongrenin sonunda açık oylama ile başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Edremit Belediyespor Kulübü yönetimine sadece MHP Edremit İlçe Teşkilatı eski Başkanı Halil Can’ın oluşturduğu liste aday oldu. Halil Can’ın yönetim listesi oy birliği ile seçildi. 170 üyeden 97’si oy kullandı ve listede yer alan yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu asil üyeleri: Halil Can, Mehmet Karahan, Vacit Baydemir, Şükrü Çay, Yüksel Tekin, Alaaddin Çelik, Kazım Kalkan. Yönetim Kurulu yedek üyeleri: Hasan Çolak, Murat Hoşgör, Yılmaz Şeyhan, Nazmi Özyurt, Hüseyin Güzey, Hasan Aziz, Emin Aksakal. Denetleme Kurulu asil üyeleri: Ufuk Sözer, Uğur Erciyes, Recep Değirmenci. Denetleme Kurulu yedek üyeleri: Saim Gürkan Çetin, Coşkun Çavuş, Tayfun Tokgöz.

Kongre sonrasında tebrikleri kabul eden yeni başkan Halil Can, birlik ve beraberlik içinde, dostluk örneği sergileyerek Edremit Belediyespor’u hak ettiği yere taşımak için tüm imkanları seferber ederek mücadele vereceklerini söyledi.

EDREMİT BELEDİYESPOR’A YENİ BAŞKAN
EDREMİT BELEDİYESPOR’A YENİ BAŞKAN
EDREMİT BELEDİYESPOR’A YENİ BAŞKAN
EDREMİT BELEDİYESPOR’A YENİ BAŞKAN
EDREMİT BELEDİYESPOR’A YENİ BAŞKAN
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2010 Pazartesi 19:31:02
Güncelleme :29 Haziran 2010 Salı 09:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?